Inloggen op uw loket

Mijn loket is uw persoonlijke website voor zaken met de gemeente Roermond. U kunt hier zien hoe u bent geregistreerd bij de gemeente en uw zaken met de gemeente regelen. Ook kunt u de afhandeling van uw (aan)vragen volgen.
U kunt inloggen op persoonlijke loket via de link inloggen op Mijn Loket. 

Persoonlijke gegevens

Hier ziet u uw persoonlijke gegevens zoals die bekend zijn bij de gemeente Roermond. Als u deze gegevens wilt wijzigen, kunt u hiervoor contact opnemen met de afdeling Publiekszaken. Uw eigen contactgegevens (telefoon, e-mailadres) kunt u wel zelf aanpassen. Er is een direct link naar MijnOverheid voor nog meer persoonlijke gegevens.

Lopende zaken

In ''Lopende zaken" staan uw zaken die op dit moment bij de gemeente in behandeling zijn. Ook heeft u toegang tot uw belastingzaken en afgehandelde zaken. In 'Mijn profiel' kunt u aangeven dat de gemeente u via een e-mailservice op de hoogte houdt van de afhandeling van uw aanvragen.

Actuele Contacten

Dit onderdeel laat u de verschillende contacten zien die u heeft gehad met het (telefonisch) servicecenter van de gemeente. U kunt hier lopende en reeds afgesloten contacten/vragen bekijken.

Mijn bedrijvenloket

Op 'Mijn Bedrijvenloket' kunt u u uw zakelijke aanvragen volgen nadat u ingelogd bent met eHerkenning. 
Producten voor uw onderneming, vereniging of stichting vindt u op roermond.nl/ondernemer